Ekipa

Ekipa

  Gregor Likar
Vodja ekipe, učitelj, animator (prof. šp. vzg.)
Gregor Likar
Gregor je s športom povezan že od malih nog. Zelo hitro je v roke prijel lopar za namizni tenis in ga kot soliden tekmovalec »odložil« med študijem na Fakulteti za šport. Vmes je treniral tudi tenis. Poleg rednih treningov in tekmovanj, ki so ga spremljala skozi njegovo mladost, je svoj prosti čas izkoriščal na različnih športnih površinah, kjer se je spoznal z skoraj vsemi aktualnimi športnimi panogami. V obdobju od leta 2001 do 2007 je opravljal funkcijo pomočnika trenerja in kasneje trenerja v namizno-teniškem klubu Muta. V času študija na Fakulteti za šport je pridobil različne strokovne naziva za učenje plavanja (vaditelj), smučanja (učitelj III. stopnje), nordijskega smučanja (učitelj II. stopnje), namiznega tenisa (trener) itd., diplomiral pa je iz Športnega managementa. Ravno to področje je zaznamovalo njegovo »drugo športno obdobje«, ko se je od aktivnega igranja namiznega tenisa in trenerske funkcije preusmeril v podjetništvo v športu. Trenutno se z svojo ekipo aktivno ukvarja z razvojem športno-rekreativnih in doživljajskih storitev na Koroškem, ki so združene pod blagovnima znamkama Malčkov šport in Slash sport.
Kaj uči:Šola športa, tenis, namizni tenis, plavanje, alpsko in nordijsko smučanje...
Kje uči:Izbrane lokacije
E-pošta:
Telefon:040 412 801
  Dejan Planinšič
Učitelj, animator (študent Fakultete za šport)
Dejan Planinšič
Dejan je obiskoval OŠ Radlje ob Dravi. V tem času se je ukvarjal z različnimi športi, predvsem se je poglobil v karate in nogomet. Karate je treniral od 1 do 8 razreda in zraven treningov karateja treniral tudi nogomet. Po končani OŠ se je vpisal na gimnazijo Ravne na Koroškem in časa je bilo enostavno premalo za dva športa, tako da se je odločil za njegovo prvo ljubezen in to je bil nogomet s katerim se še sedaj ukvarja. Po zaključku gimnazije, ga je pot ponesla v Ljubljano na Fakulteto za šport. Na športno fakulteto se je vpisal predvsem iz dveh razlogov. Prvi razlog je bil, da bi ostal v svetu športa. Drugi razlog pa je bil delo z ljudmi, predvsem z otroci. Vedno mu je bila želja postati učitelj športne vzgoje, kjer bi lahko otroke učil in se z njimi ukvarjal na športen način. Na Fakulteti za šport je pridobil tudi licenco za učitelja plavanja. V kratkem mu je cilj, da tudi diplomira ter uresničiti svoje sanje, saj ga delo z otroci veseli, saj je mnenja, da se lahko samo ob otrocih vživiš in se vrneš v svoja otroška leta.
Kaj uči:Šola športa, plavanje...
Kje uči:Radlje ob Dravi, Muta, Ravne na Koroškem
E-pošta:
Telefon:031 731 027
  Petra Gošnak
Animator (Absolventka Fakultete za šport)
Petra Gošnak
Petra je s športom povezana že od majhnih nog. V svet odbojke jo je popeljala mama Danica, ki se že vrsto let profesionalno ukvarja s stoječo ter sedečo odbojko. Kot otrok pa se je v osnovni šoli ukvarjala s plavanjem, rokometom ter odbojko. Aktivno preživljanje prostega časa, zdrav življenjski slog ter navdušenost nad različnimi športi so jo po končani Gimnaziji popeljali na Fakulteto za Šport; smer Kineziologija. Trenutno je absolventka Fakultete za Šport in je navdušena nad študijem saj meni, da Fakulteta nudi vse kar si lahko ljubitelj športa želi. Tekom študija je bila vaditeljica plavanja v plavalni šoli Atlantis, FŠ ter Boberček. Opravljala je prakso v ŠUS EUROFITNES Ljubljana, kjer je vodila vodene vadbe. Kot animatorka je delala v Minicity Ljubljana, ki je trenutno najlepše igrivo mesto za otroke. Med poletjem pa se z osnovnimi šolami kot vaditeljica plavanja udeležuje šole v naravi. Trenutno pa poučuje odbojko pri OK Slovenj gradec ter opravlja prakso v domu starejših Slovenj gradec pri fizioterapevtki.
Na posameznih področjih pa je pridobila diplomo o usposobljenosti za strokovno delo v športu:
  • Vaditelj športa invalidov
  • Vaditelj plavanja
  • Vaditelj plavanja za vodenje vadbe malčkov po Fredovi metodi
  • Vaditelj športne rekreacije 2
  • Vaditelj zdrave vadbe ABC
  • Učitelj nordijske hoje in teka 1
  • Učitelj nordijskega smučanja 1
  • Inštruktor aerobike
  • Kondicijski trener 2
  • Inštruktor fitnesa
Kaj uči:/
Kje uči:Koroška regija
E-pošta:
Telefon:/
  Jure Škurnik
Učitelj, animator (prof. šp. vzg.)
Jure Škurnik
Jure je obiskoval osnovno šolo v Radljah ob Dravi, se nato vpisal na gimnazijo Ravne na Koroškem in študij nadaljeval na Fakulteti za šport v Ljubljani in jo tudi uspešno zaključil ter s tem pridobil naziv diplomirani profesor športne vzgoje. Že od majhnega mu je bil šport del vsakdana. Ukvarjal se je s številnimi športi ampak ker lahko resno tekmuješ le v enem izmed njih, se je odločil za namizni tenis, v katerem je dosegel tudi največje uspehe. V času študija je Jure pridobil naziv vaditelj plavanja, vaditelj alpskega in nordijskega smučanja. Specializiral se je tudi za trenerja kondicijske priprave športnika. Zaradi vsega napisanega si Jure želi, da bi tudi v prihodnje deloval na področju športa saj ga delo z ljudmi zelo veseli in bi rad znanje, ki ga ima, prenašal na mlajše in tudi starejše generacije.
Kaj uči:Šola športa
Kje uči:Radlje ob Dravi
E-pošta:
Telefon:051 396 447
  Jasmin Kremzer
Vodja FIRS in marketing
Jasmin Kremzer
Jasmin Kremzer se že od nekdaj rada ukvarja s športom. Že v osnovni šoli je začela trenirati odbojko, s treningi pa je nadaljevala tudi v gimnaziji. Poleg tega se skozi svoje življenjsko obdobje ljubiteljsko ukvarja s tekom, igranjem tenisa, smučanjem in ostalimi športnimi zvrstmi. Zraven ekipe Malčkovega športa je že od prvega leta, kjer je poleg animatorke prevzela vlogo administrativno-knjigovodskih del. Znanja pridobljena z uspešno končanim študijem ekonomije-marketinga, ji koristijo pri vodenju marketinga v podjetju Gremis d.o.o.
Kaj uči:/
Kje uči:/
E-pošta:
Telefon:040 412 802
  Miša Mlakar
Animator
Miša Mlakar
Osnovno šolo Prežihovega Voranca sem obiskovala na Ravnah na Koroškem in jo uspešno zaključila v letu 2009. V času šolanja sem se 8 let ukvarjala z gimnastiko športnega društva Partizan Ravne, prav tako pa sem opravila tudi glasbeni tečaj sintesizerja. Po končani osnovni šoli, me je zanimanje za tuje jezike spodbudilo k vpisu na srednjo Zvezno gimnazijo in Zvezno realno gimnazijo za Slovence (ZG/ZRG za Slovence) v Celovcu/Klagenfurt, s programom gimnazija z italijanščino, katero sem uspešno zaključila zaključila v šol. l. 2013/2014. V svojih srednješolskih letih sem med tednom živela v mladinskem domu (dijaški dom). Spoznavala sem ljudi, svet, spoznala sem že nekaj Evropskih krajev, še nadalje pa bi rada spoznavala in raziskovala zanimivosti sveta ter navade drugih narodov. Opravila sem zrelostni izpit/maturo in se vpisala na PeF Maribor. Danes sem študentka 2. letnika razrednega pouka, na Pedagoški fakulteti v Mariboru. Med tednom svoj čas in študijske obveznosti preživljam v Mariboru, kjer živim v študentskem domu. Še vedno se zanimam za tuje jezike, najbolj všeč mi je španščina, sledi italijanščina. Veseli me glasba, ples, predvsem pa me vsak dan razveseljujejo otroci. Veselijo me tudi otroci s posebnimi potrebami, zanimam pa se tudi za delo v turizmu (predvsem animatorstvo). Med delom sem spoznala tisto kar me resnično veseli, odnosi z ljudmi in delo z otroki.
Kaj uči:/
Kje uči:Koroška regija
E-pošta:
Telefon:/
  Tatjana Barle
Animator
Tatjana Barle
Tatjana je obiskovala OŠ Mislinja, nadaljevala šolanje na Gimnaziji Slovenj Gradec in svojo študijsko pot končala kot diplomirana profesorica Razrednega pouka. Že kot mali otrok je bila Tatjana polna življenja, idej (takšnih ali drugačnih), predvsem pa najraje v stiku z ljudmi, kjer njen nasmeh in neumoren dar govora prevladujeta še danes. Seveda zato izbira študijske poti ni bila presenečenje, saj se je že kaj kmalu v njej prebudila še skrb in želja po vzgoji naših malčkov. Poleg tega je v času študija opravila še tečaj plavanja in smučanja. Vso svoje znanje in izkušnje pa zadnja 3 leta sedaj bogati in izpopolnjuje tudi na Malčkovem športu, saj ji je delo z otroci v neizmerno veselje in hkrati izziv.
Kaj uči:/
Kje uči:Koroška regija
E-pošta:
Telefon:/
  TIM
Športni junak, maskota Malčkovega športa
TIM
/
Kaj uči:/
Kje uči:/
E-pošta:
Telefon:/
  Mitja Verdnik
Pomočnik učitelja, animator
Mitja Verdnik
/
Kaj uči:/
Kje uči:/
E-pošta:
Telefon:/
  Natalija Ketiš
Pomočnik učitelja, animator
Natalija Ketiš
/
Kaj uči:/
Kje uči:/
E-pošta:
Telefon:/
  Tine Likar
medijski oblikovalec blagovne znamke, animator
Tine Likar
/
Kaj uči:/
Kje uči:/
E-pošta:
Telefon:040 514 486
  Katja Planinc
Učitelj, animator
Katja Planinc
Mnogi pravijo, da je Katja športu zapisana že »od plenic«. Kot osnovnošolka se je ukvarjala s smučanjem, gimnastiko in športnim plezanjem, a vendarle se je proti koncu osnovne šole odločila, da se v celoti posveti športnemu plezanju, kjer je tudi dosegala najboljše rezultate. Sedaj se torej že več kot 15 let intenzivno ukvarja s tekmovalnim športnim plezanjem in plezanjem športnoplezalnih smeri v skalnih plezališčih. Vsa ta leta je bila članica državnih selekcij, od mladinskega do članskega svetovnega pokala, 2x je bila tudi športnica občine Ravne na Koroškem. Po hujši poškodbi leta 2009 je za nekaj časa opustila tekmovalna prizorišča in več časa namenila plezanju v naravnih plezališčih, kjer je preplezala več smeri z oceno 8b, s čimer si je prislužila status športnice mednarodnega razreda Olimpijskega komiteja Slovenije ter postala atletinja ameriške znamke 5.10. Več let je kot inštruktorica športnega plezanja poučevala plezanje v Ljubljani, kjer je bila vodja plezalne šole za otroke in vodene vadbe za odrasle ter sodelovala pri začetnih in nadaljevalnih tečajih. Sedaj se je odločila, da svoje znanje in izkušnje prinese nazaj na domačo Koroško, kjer želi predvsem v mladih vzbuditi ljubezen do športa kot načina preživljanja prostega časa.Ves ta čas je šport uspešno usklajevala s študijem, diplomirala je na Oddelku za prevajalstvo, sedaj pa končuje magisterij iz Prava. V prostem času, kolikor ji ga seveda še sploh ostane, pozimi smuča, teče na smučeh, poleti pa se rada kam odpravi s kolesom, teče, vesla s kajakom, nedavno pa se je navdušila tudi nad jogo in pilatesom. Kot prevajalka rada v roke seveda vzame tudi kakšno dobro knjigo, veliko potuje ter spoznava nove kulture in jezike.
Kaj uči:Šola športa, plezanje
Kje uči:Ravne na Koroškem
E-pošta:
Telefon:040 714 779
  Maja Račnik
Pomočnik učitelja, animator
Maja Račnik
Z vstopom v osnovno šolo na Muti, je Maja z sedmimi leti začela igrati tenis. Vmes je nekaj časa trenirala ples, nazadnje odbojko. Po končani osnovni šoli se je vpisala na srednjo vzgojiteljsko šolo na Muti, kjer jo je tudi končala. Nadaljevala je s študijem predšolske vzgoje v Mariboru, kjer je trenutno absolventka. V tem času je imela veliko možnosti pridobivanja znanja na različnih področjih, zelo veliko tudi s področja športa. Delo z otroki jo veseli že od nekdaj, saj se ob le-teh počuti zelo dobro. V času šolanja je opravila tudi tečaj plavanja ter smučanja – kot pomočnica. Med drugim jo veseli tudi psihologija otrok in otroci s posebnimi potrebami. Kadar ima možnost stika z otroki na kakršenkoli način, to delo opravlja z velikim veseljem, saj se zaveda, da je obdobje otroštva ključno za nadaljnji razvoj na poti v odraslost.
Kaj uči:Šola športa
Kje uči:Izbrane lokacije
E-pošta:
Telefon:040 798 837
  Alen Pogorevc
Animator
Alen Pogorevc
Osnovno šolo je obiskoval na Ravnah na Koroškem. V tem času je obiskoval tudi glasbeno šolo (harmonika), ki jo je dokončal pri svojem 13. letu. Šolanje je nadaljeval na gimnaziji Ravne na Koroškem, kjer se je navdušil nad delom z ljudmi in se zaradi tega vpisal na Fakulteto za socialno delo. Na praksi je vsako leto delal z otroki, v smislu druženja z njimi in nudenju učne pomoči, kar mu je postalo še posebej všeč. V tem času je dokončal tudi tečaj za nogometnega sodnika. Šport ima zelo rad že od malih nog in se z njim zelo rad ukvarja. Prosti čas preživlja aktivno s prijatelji, z igranjem nogometa in košarke. Leta 2013 je diplomiral in se vpisal naprej na magisterij, ki ga počasi dokončuje.
Spoznal je, da je zelo pomembno, da se odrasli ukvarjamo z otroki, saj jim lahko posredujemo svoje izkušnje in jim tako skušamo pomagati, da bodo lažje rešili svoje probleme in uspešno dosegli cilje, za katere si prizadevajo. Zavedati se moramo, da ima medgeneracijsko povezovanje izjemen pomen, saj smo s tem, ko sodelujemo drug z drugim, močnejši.
Kaj uči:/
Kje uči:Koroška regija
E-pošta:
Telefon:031 711 480
  Uroš Viderman
učitelj (absolvent Fakultete za šport)
Uroš Viderman
S športom je Uroš povezan že vso svoje življenje, z njim se rekreativno ukvarja, kot sam rad reče: ''Od kar se spomnim!'' Kot otrok je v osnovni šoli nekaj časa treniral nogomet in atletiko, v srednji šoli pa športno plezanje. Zdaj se rekreativno ukvarja predvsem z gorskim kolesarjenjem, pohodništvom, igranjem malega nogometa, občasno pa tudi s športnim plezanjem. Zaradi navdušenja nad športom se je tudi vpisal na Fakulteto za šport, ki jo počasi zaključuje. V času študija na Fakulteti za šport je pridobil različne strokovne nazive za učenje plavanja (učitelj), smučanja (vaditelj) in učenje nordijskega smučanja (učitelj II. stopnje). Na fakulteti je usmerjal Gorništvo z aktivnostmi v naravi in v tej smeri tudi načrtuje svoje diplomsko delo. Zaradi veselja do dela z otroki že četrto leto sodeluje v programih blagovne znamke Malčkov šport, prav tako pa sodeluje tudi z Zvezo prijateljev mladine Slovenije. 7 let hodi v poletne kolonije v Zambratijo pri Umagu in 2 leti v zimske kolonije v Kranjsko Goro.
Kaj uči:Šola športa, plavanje, smučanje, nordijsko smučanje, pohodništvo
Kje uči:Ravne na Koroškem, Kotlje, Slovenj Gradec, Muta, Radlje ob Dravi
E-pošta:
Telefon:/
  Klara Pravdič
animator
Klara Pravdič
Klara Pravdič je OŠ obiskovala v Dravogradu, nato se je vpisala na gimnazijo Ravne na Koroškem. Po končani gimnaziji se je odločila za študij na Pedagoški fakulteti Maribor – smer Razredni pouk. Že od nekdaj jo delo z otroki zelo veseli, zato se v prihodnosti vidi kot učiteljica otrok od prvega do petega razreda na osnovni šoli. Že večkrat je sodelovala pri različnih animacijah in zabavah tako za otroke kot tudi za starejše, zato se je tudi odločila, da poskusi še pri Malčkovem športu. V prostem času se rekreativno ukvarja s športom, predvsem imam rada tek, rolanje in kolesarjenje. V bližnji prihodnosti ima cilj narediti tečaj oz. pridobiti licenco za vaditeljico plavanja ter čim več časa preživeti z najmlajšimi.
Kaj uči:šola športa
Kje uči:Koroška
E-pošta:
Telefon:/
  Barbara Tratnik
Pomočnik učitelja, animator
Barbara Tratnik
/
Kaj uči:Šola športa
Kje uči:Izbrane lokacije
E-pošta:
Telefon:040 756 585
  Žan Markuš
Animator
Žan Markuš
/
Kaj uči:/
Kje uči:/
E-pošta:
Telefon:/