Novice in obvestila

Novice in obvestila

Telovadba Malčkov šport v sezoni 2018/19

  • 22 avgust 2018
  • Število ogledov: 833
Telovadba Malčkov šport v sezoni 2018/19
TELOVADBA MALČKOV ŠPORT 2018 / 2019

Želite svojemu otroku omogočiti dejavnost, ki bo zadovoljila njegovo potrebo po gibanju in igri, kakor tudi vaša pričakovanja o otrokovem aktivnem preživljanju prostega časa?

Potem vas vabimo, da svojega mladega nadobudneža vpišete v Telovadbo Malčkov šport, ki se bo pričela odvijati v začetku meseca oktobra v vrtcih ter osnovnih šolah, za otroke stare od 3 do 9
let.

Zavedamo se pomembnosti gibanja otrok, zato je glavni cilj Telovadbe Malčkov šport pomagati staršem razvijati in vzgajati otroka v smeri, da mu bo aktivno preživljanje prostega časa pomenilo eno od najpomembnejših vrednot v življenju. Otroke naučimo tudi navad oz. vedenj, ki so povezana z aktivnim življenjskim slogom.

Skozi igro se bodo otroci spoznavali z različnimi prilagojenimi zvrstmi športa. Velik del programa je usmerjen v vsestranski razvoj otrok, s poudarkom na razvijanju osnovnih motoričnih sposobnosti, kot so koordinacija, gibljivost, hitrost, moč, ravnotežje ter natančnost in vzdržljivost.

Izoblikovane imamo posebne vsebine, ki so strokovno prilagojene otrokom in podprte s strani Fakultete za šport, natančneje Katedre za gibalno kontrolo in učenje ter Laboratorija za diagnostiko telesnega in gibalnega razvoja.

Podrobna predstavitev telovadbe in lokacije >>KLIK

Ekipa Malčkovega športa

Print