Novice in obvestila

Novice in obvestila

Nagovor staršem

  • 23 marec 2020
  • Število ogledov: 192

Spoštovani starši,

glede na okoliščine, s katerimi se soočamo, bi vam želel v imenu naše celotne ekipe najprej zaželeti vse dobro in seveda, pazite nase ter ostanite zdravi.

Situacija okrog virusa COVID 19 je za družbo nova izkušnja, na katero nismo bili pripravljeni in zaradi katere že čutimo  posledice. Kot ste bili pred dnevi obveščeni, smo bili primorani do nadaljnjega prekiniti vse naše programe in aktivnosti.

Upam in želim si, da bi se stanje čim prej umirilo in nam ponovno omogočilo običajno družbeno aktivacijo. Takšno, kot smo jo poznali pred mesecem marcem letošnjega leta. Do takrat pa vam želim, da kar se da umirjeno preživite to obdobje ter se čim več ukvarjate z vašimi mladimi nadobudneži. Če kdaj, je pomembno sedaj, da otroci potrošijo svojo dnevno odvečno energijo, vi pa jim boste pri tem najbolje pomagali. Kako, kje in kdaj…to najbolje veste vi sami, pomembno je le, da ste potrpežljivi in se držite smernic za varovanje javnega zdravja.

Na koncu pa vam sporočam še spletno povezavo našega poslovnega partnerja Mladinske knjige www.ucimse.com, kjer so odprli dostop do vseh interaktivnih gradiv, ki vam lahko pri učenju doma še kako pridejo prav. Naloge so usklajene z učnim načrtom, kar je najbolj pomembno, so privlačne in zabavne.

Želim vam vse dobro in pazite nase!

Vodja ekipe MALČKOVEGA ŠPORTA

Gregor Likar, prof.

Print