Novice in obvestila

Novice in obvestila

Malčkov tek na Koroškem 2021

  • 24 avgust 2021
  • Število ogledov: 214
Malčkov tek na Koroškem 2021
Spoštovani starši.

Želeli bi vam sporočiti, da smo se po tehtnem premisleku odločili, da načrtovanega Malčkovega teka na Ravnah na Koroškem v mesecu septembru ne bomo izvedli v obliki javne prireditve, ampak v prilagojeni obliki kot MALČKOV TEK PO SVOJE.
Namreč, stanje okoli ukrepov za zajezitev širjenja virusa covid-19 se iz dneva v dan zaostruje, žal so tudi napovedi za mesec september vse prej kot vzpodbudne.

Po drugi strani so vsi dogodki že sedaj obremenjeni z izkazovanjem »osebnega covid statusa« obiskovalcev, v našem primeru se morajo identificirati vsi starši oz. skrbniki.
Naše osnovno poslanstvo je usmerjeno v širjenje pozitivnega pomena gibanja oz. športnih aktivnosti in to v sproščenem, prijetnem in igrivem vzdušju. Z zagraditvijo prireditvenega prostora z visokimi ograjami in neprijetnim individualnim preverjanjem vsakega starša oz. spremljevalca, bi zagotovo povzročili jezo in slabo voljo naših družin. S tem pa bi pokvarili dobro športno-zabavno vzdušje, ki smo ga bili vajeni na naših dogodkih vse do pojava korona virusa.

Spoštovani. V želji po razumevanju naše odločitve vas vljudno vabimo, da se nam v čim večjem številu pridružite na prilagojenem tekaškem dogodku in delite z nami vaše tekaške utrinke.

Ekipa Malčkovega športa
Print