Ekipa

Ekipa

  Gregor Likar
Vodja ekipe, učitelj, animator (prof. šp. vzg.)
Gregor Likar
Gregor je s športom povezan že od malih nog. Zelo hitro je v roke prijel lopar za namizni tenis in ga kot soliden tekmovalec »odložil« med študijem na Fakulteti za šport. Vmes je treniral tudi tenis. Poleg rednih treningov in tekmovanj, ki so ga spremljala skozi njegovo mladost, je svoj prosti čas izkoriščal na različnih športnih površinah, kjer se je spoznal z skoraj vsemi aktualnimi športnimi panogami. V obdobju od leta 2001 do 2007 je opravljal funkcijo pomočnika trenerja in kasneje trenerja v namizno-teniškem klubu Muta. V času študija na Fakulteti za šport je pridobil različne strokovne naziva za učenje plavanja (vaditelj), smučanja (učitelj III. stopnje), nordijskega smučanja (učitelj II. stopnje), namiznega tenisa (trener) itd., diplomiral pa je iz Športnega managementa. Ravno to področje je zaznamovalo njegovo »drugo športno obdobje«, ko se je od aktivnega igranja namiznega tenisa in trenerske funkcije preusmeril v podjetništvo v športu. Trenutno se z svojo ekipo aktivno ukvarja z razvojem športno-rekreativnih in doživljajskih storitev na Koroškem, ki so združene pod blagovnima znamkama Malčkov šport in Slash sport.
Kaj uči:Telovadba Malčkov šport, tenis, namizni tenis, plavanje, alpsko in nordijsko smučanje, atletika...
Kje uči:Izbrane lokacije
E-pošta:
Telefon:040 412 801
  Jasmin Kremzer
Vodja FIRS in marketing
Jasmin Kremzer
Jasmin Kremzer se že od nekdaj rada ukvarja s športom. Že v osnovni šoli je začela trenirati odbojko, s treningi pa je nadaljevala tudi v gimnaziji. Poleg tega se skozi svoje življenjsko obdobje ljubiteljsko ukvarja s tekom, igranjem tenisa, smučanjem in ostalimi športnimi zvrstmi. Zraven ekipe Malčkovega športa je že od prvega leta, kjer je poleg animatorke prevzela vlogo administrativno-knjigovodskih del. Znanja pridobljena z uspešno končanim študijem ekonomije-marketinga, ji koristijo pri vodenju marketinga in finančne službe v podjetju Gremis d.o.o.
Kaj uči:/
Kje uči:/
E-pošta:
Telefon:040 412 802
  Jure Škurnik
Učitelj, animator (prof. šp. vzg.)
Jure Škurnik
Jure je obiskoval osnovno šolo v Radljah ob Dravi, se nato vpisal na gimnazijo Ravne na Koroškem in študij nadaljeval na Fakulteti za šport v Ljubljani in jo tudi uspešno zaključil ter s tem pridobil naziv diplomirani profesor športne vzgoje. Že od majhnega mu je bil šport del vsakdana. Ukvarjal se je s številnimi športi ampak ker lahko resno tekmuješ le v enem izmed njih, se je odločil za namizni tenis, v katerem je dosegel tudi največje uspehe. V času študija je Jure pridobil naziv vaditelj plavanja, vaditelj alpskega in nordijskega smučanja. Specializiral se je tudi za trenerja kondicijske priprave športnika. Zaradi vsega napisanega si Jure želi, da bi tudi v prihodnje deloval na področju športa saj ga delo z ljudmi zelo veseli in bi rad znanje, ki ga ima, prenašal na mlajše in tudi starejše generacije.
Kaj uči:Telovadba Malčkov šport, namizni tenis, atletika, plavanje...
Kje uči:Koroška
E-pošta:
Telefon:051 396 447
  Dejan Planinšič
Učitelj, animator (študent Fakultete za šport)
Dejan Planinšič
Dejan je obiskoval OŠ Radlje ob Dravi. V tem času se je ukvarjal z različnimi športi, predvsem se je poglobil v karate in nogomet. Karate je treniral od 1 do 8 razreda in zraven treningov karateja treniral tudi nogomet. Po končani OŠ se je vpisal na gimnazijo Ravne na Koroškem in časa je bilo enostavno premalo za dva športa, tako da se je odločil za njegovo prvo ljubezen in to je bil nogomet s katerim se še sedaj ukvarja. Po zaključku gimnazije, ga je pot ponesla v Ljubljano na Fakulteto za šport. Na športno fakulteto se je vpisal predvsem iz dveh razlogov. Prvi razlog je bil, da bi ostal v svetu športa. Drugi razlog pa je bil delo z ljudmi, predvsem z otroci. Vedno mu je bila želja postati učitelj športne vzgoje, kjer bi lahko otroke učil in se z njimi ukvarjal na športen način. Na Fakulteti za šport je pridobil tudi licenco za učitelja plavanja. V kratkem mu je cilj, da tudi diplomira ter uresničiti svoje sanje, saj ga delo z otroci veseli, saj je mnenja, da se lahko samo ob otrocih vživiš in se vrneš v svoja otroška leta.
Kaj uči:Šola športa, plavanje...
Kje uči:Radlje ob Dravi, Muta, Ravne na Koroškem
E-pošta:
Telefon:031 731 027
  Andraž Plošnik
Učitelj, animator
Andraž Plošnik
Andraž je obiskoval osnovno šolo v Radljah ob Dravi, se vpisal na III. Gimnazijo Maribor in šolanje nadaljeval na Fakulteti za šport. S športom se ukvarja že od malih nog, najraje s športnim plezanjem, tuje pa mu niso niti igre z žogo, kot tudi atletika in alpsko smučanje. Tekom študija je pridobil naziv Trener športnega plezanja, kar uspešno uporablja v Plezalnem klubu Martinček, v katerem je vodja Martinčkove plezalne šole. Največje veselje mu je prenašati njegovo znanje na mlajše in starejše generacije, kar upa, da mu bo uspevalo tudi v prihodnje. V ekipi Malčkovega športa sodeluje kot učitelj in animator.
Kaj uči:Telovadba Malčkov šport, športno plezanje
Kje uči:Koroška in Štajerska
E-pošta:
Telefon:040 173 836
  Patricija Goričan
Učitelj, animator
Patricija Goričan
Patricija Goričan je v svojih osnovnošolskih in gimnazijskih letih trenirala nogomet. Pot je nadaljevala na Fakulteti za šport smer športna vzgoja, kjer je tudi diplomirala in nato nadaljevala študij na magistrski stopnji, ki ga sedaj tudi zaključuje. Trenutno se aktivno ukvarja s cestnim kolesarstvom. V času študija je pridobila kar nekaj kompetenc: učitelj plavanja, vaditelj atletike, trener nogometa (C) in vaditelj športnih dejavnosti predšolskih otrok (II. stopnja). V času študija je v Ljubljani vodila razne vadbe predšolskih otrok, tekaško vadbo odraslih v domačem kraju ter izvajala razne animacije na rojstnih dnevih. Kot učiteljica plavanja se v poletnih mesecih udeležuje različnih šol v naravi in izvaja razne individualne/skupinske ure plavanja. V prihodnosti se vidi kot učiteljica športne vzgoje v šoli ali pa kot športna pedagoginja v vrtcu, saj jo delo z mlajšimi zelo veseli.
Kaj uči:Telovadba Malčkov šport, nogomet, plavanje, vadba predšolskih otrok, atletika…
Kje uči:Koroška
E-pošta:
Telefon:030 657 045
  Maja Jeznik
Animator
Maja Jeznik
Maja Jeznik se je po končani OŠ na Muti vpisala na gimnazijo Ravne na Koroškem. Ker jo delo z otroki zelo veseli, se je po končani gimnaziji vpisala na Pedagoško fakulteto Maribor – smer Razredni pouk. Študij je uspešno zaključila in tako pridobila naziv magistrica profesorica razrednega pouka. Ker čim več časa rada preživi tudi z najmlajšimi, se je odločila in se vpisala na poklicni tečaj predšolska vzgoja na Muti. V prostem času se tudi rekreativno ukvarja z različnimi športi. Meni, da si je izbrala poklic in delo, ki jo izpopolnjuje in v katerem lahko izraža svojo kreativnost. V veselje ji je delo z otroki, hkrati pa pri tem še sama osebnostno raste.
Kaj uči:/
Kje uči:Koroška
E-pošta:
Telefon:
  Špela Gradišnik
Animator
Špela Gradišnik
Špela Gradišnik je osnovno šolo obiskovala v Radljah ob Dravi, ob kateri je opravila tudi nižjo glasbeno šolo iz klavirja. Nato se je vpisala na gimnazijo Ravne na Koroškem, kjer je že spoznavala, da jo veseli delo z otroki, zato se je po uspešno končani maturi vpisala na Pedagoško fakulteto v Mariboru, smer Razredni pouk, kjer je z nazivom magistrica profesorica razrednega pouka zaključila študij. Med študijem se je njeno zanimanje za delo z otroki še povečalo, zato se je izpopolnjevala v delu z otroki preko opravljanja prakse v osnovnih šolah in se vpisala na tečaj predšolske vzgoje, da bi pridobila še več izkušenj z vrtčevskimi otroci. Šport jo spremlja že od začetka šolanja, a se s tem ukvarja le rekreativno v prostem času, najraje pa ima pohodništvo in rolanje. Veliko športnega znanja je usvojila na fakulteti, kjer se je srečala z vsemi oblikami vadbe, ki so primerne za otroke, kar ji je v veliko pomoč tudi pri delu z Malčkovim športom. Pri Malčkovem športu pa sodeluje od leta 2016/2017 kot pomočnica in vodja na vadbah za malčke in tudi kot animatorica.
Kaj uči:/
Kje uči:/
E-pošta:
Telefon:
  Tatjana Barle
Animator
Tatjana Barle
Tatjana je obiskovala OŠ Mislinja, nadaljevala šolanje na Gimnaziji Slovenj Gradec in svojo študijsko pot končala kot diplomirana profesorica Razrednega pouka. Že kot mali otrok je bila Tatjana polna življenja, idej (takšnih ali drugačnih), predvsem pa najraje v stiku z ljudmi, kjer njen nasmeh in neumoren dar govora prevladujeta še danes. Seveda zato izbira študijske poti ni bila presenečenje, saj se je že kaj kmalu v njej prebudila še skrb in želja po vzgoji naših malčkov. Poleg tega je v času študija opravila še tečaj plavanja in smučanja. Vso svoje znanje in izkušnje pa zadnja 3 leta sedaj bogati in izpopolnjuje tudi na Malčkovem športu, saj ji je delo z otroci v neizmerno veselje in hkrati izziv.
Kaj uči:/
Kje uči:Koroška regija
E-pošta:
Telefon:/
  TIM
Športni junak, maskota Malčkovega športa
TIM
/
Kaj uči:/
Kje uči:/
E-pošta:
Telefon:/
  Mitja Verdnik
Pomočnik učitelja, animator
Mitja Verdnik
/
Kaj uči:/
Kje uči:/
E-pošta:
Telefon:/
  Natalija Ketiš
Pomočnik učitelja, animator
Natalija Ketiš
/
Kaj uči:/
Kje uči:/
E-pošta:
Telefon:/
  Katja Planinc
Učitelj, animator
Katja Planinc
Mnogi pravijo, da je Katja športu zapisana že »od plenic«. Kot osnovnošolka se je ukvarjala s smučanjem, gimnastiko in športnim plezanjem, a vendarle se je proti koncu osnovne šole odločila, da se v celoti posveti športnemu plezanju, kjer je tudi dosegala najboljše rezultate. Sedaj se torej že več kot 15 let intenzivno ukvarja s tekmovalnim športnim plezanjem in plezanjem športnoplezalnih smeri v skalnih plezališčih. Vsa ta leta je bila članica državnih selekcij, od mladinskega do članskega svetovnega pokala, 2x je bila tudi športnica občine Ravne na Koroškem. Po hujši poškodbi leta 2009 je za nekaj časa opustila tekmovalna prizorišča in več časa namenila plezanju v naravnih plezališčih, kjer je preplezala več smeri z oceno 8b, s čimer si je prislužila status športnice mednarodnega razreda Olimpijskega komiteja Slovenije ter postala atletinja ameriške znamke 5.10. Več let je kot inštruktorica športnega plezanja poučevala plezanje v Ljubljani, kjer je bila vodja plezalne šole za otroke in vodene vadbe za odrasle ter sodelovala pri začetnih in nadaljevalnih tečajih. Sedaj se je odločila, da svoje znanje in izkušnje prinese nazaj na domačo Koroško, kjer želi predvsem v mladih vzbuditi ljubezen do športa kot načina preživljanja prostega časa.Ves ta čas je šport uspešno usklajevala s študijem, diplomirala je na Oddelku za prevajalstvo, sedaj pa končuje magisterij iz Prava. V prostem času, kolikor ji ga seveda še sploh ostane, pozimi smuča, teče na smučeh, poleti pa se rada kam odpravi s kolesom, teče, vesla s kajakom, nedavno pa se je navdušila tudi nad jogo in pilatesom. Kot prevajalka rada v roke seveda vzame tudi kakšno dobro knjigo, veliko potuje ter spoznava nove kulture in jezike.
Kaj uči:Šola športa, plezanje
Kje uči:Ravne na Koroškem
E-pošta:
Telefon:040 714 779
  Maja Račnik
Pomočnik učitelja, animator
Maja Račnik
Z vstopom v osnovno šolo na Muti, je Maja z sedmimi leti začela igrati tenis. Vmes je nekaj časa trenirala ples, nazadnje odbojko. Po končani osnovni šoli se je vpisala na srednjo vzgojiteljsko šolo na Muti, kjer jo je tudi končala. Nadaljevala je s študijem predšolske vzgoje v Mariboru, kjer je trenutno absolventka. V tem času je imela veliko možnosti pridobivanja znanja na različnih področjih, zelo veliko tudi s področja športa. Delo z otroki jo veseli že od nekdaj, saj se ob le-teh počuti zelo dobro. V času šolanja je opravila tudi tečaj plavanja ter smučanja – kot pomočnica. Med drugim jo veseli tudi psihologija otrok in otroci s posebnimi potrebami. Kadar ima možnost stika z otroki na kakršenkoli način, to delo opravlja z velikim veseljem, saj se zaveda, da je obdobje otroštva ključno za nadaljnji razvoj na poti v odraslost.
Kaj uči:Šola športa
Kje uči:Izbrane lokacije
E-pošta:
Telefon:040 798 837
  Ana Kladnik
Animator
Ana Kladnik
Ana Kladnik je zaključila srednjo poklicno šolo, smer vzgojitelj predšolskih otrok. Trenirala je plavanje in gimnastiko, sedaj pa trenira odbojko. V programih Malčkov šport sodeluje kot animator in pomočnica učiteljem. Za sodelovanje se je odločila, ker uživa v športu in delu z otroki.
Kaj uči:/
Kje uči:Koroška
E-pošta:
Telefon:/
  Barbara Tratnik
Pomočnik učitelja, animator
Barbara Tratnik
/
Kaj uči:Šola športa
Kje uči:Izbrane lokacije
E-pošta:
Telefon:040 756 585
  Mojca Janšek
Animator
Mojca Janšek
Mojca je obiskovala osnovno šolo Franja Goloba na Prevaljah, nato se je vpisala v Šolski center Slovenj Gradec in Muta (smer Predšolska vzgoja). Izobraževanje želi nadaljevati na Pedagoški fakulteti v Mariboru. Od nekdaj jo veseli delo z otroki, zato tudi sodeluje pri programih Malčkov šport kot animator in pomočnica učiteljem.
Kaj uči:/
Kje uči:Koroška
E-pošta:
Telefon:/