Koroška

Koroška

Malčkov šport je na Koroškem prisoten že petnajsto leto. Družinam in njenim malčkom ponujamo prilagojene športno-rekreativne programe, s katerimi želimo pozitivno vplivati na gibalni razvoj otrok.

S programom Malčkov šport smo prisotni v vseh večjih Koroških občinah, v vrtcih in osnovnih šolah. V našem najbolj razširjenem programu je do sedaj sodelovalo preko dva tisoč otrok, ki so skozi IGRO spoznavali raznolike elementarne oblike gibanja.

Na Koroškem organiziramo tudi praznovanja rojstnih dnevov, s katerimi pomagamo staršem popestriti otrokov najlepši dan v letu. Skoraj vsak vikend nam zaupa organizacijo rojstnega dneva vsaj ena družina.

Proti koncu šolskega leta organiziramo največjo otroško in družinsko zabavo na Koroškem imenovano Mega malčkova zabava. Skozi celodnevni dogodek, ki se prične s tradicionalnim Malčkovim tekom na Ravnah na Koroškem, priredimo otrokom pester in zanimiv program, v katerem ne manjka nagrad, daril in presenečenj. V letošnjem letu organiziramo deveto Mega malčkovo zabavo, na kateri pričakujemo preko tri tisoč obiskovalcev.