Pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja

Kaj je Malčkov šport?

Malčkov šport je športni program, ki predstavlja telovadbo za otroke stare od 3. do 9. leta. Glavni cilje programa je vsestranski gibalni razvoj otrok, znanja pa se otrokom podajajo skozi IGRO in ANIMACIJO. Organiziramo tudi otroške rojstno dnevne zabave, izvajamo animacije na prireditvah oz. različnih dogodkih (poslovna srečanja, pikniki, poroke itd.) ter organiziramo različne dogodke (Mega malčkova zabava, Malčkov tek, božična obdarovanja itd.). V določenih obdobjih organiziramo tečaje rolanja, smučanja itd.

Kaj se otroci naučijo v programu Malčkov šport?

Glavni cilj programa Malčkov šport je vsestranski gibalni razvoj otrok. V programu otrokom skozi igro in animacijo prikažemo različne prilagojene športne zvrsti in oblike gibanja. Program ni enak treningu določene športne zvrsti, temveč poskušamo otroka vsestransko gibalno razviti ter mu na ta način omogočiti kasnejše uspešno ukvarjanje s športom.

Moj malček ima rojstni dan in bi mu radi pripravili presenečenje. Kako mi lahko pomagate?

Malčkov šport organizira različna praznovanja rojstnih dnevov. Največ se starši odločajo za športne rojstne dneve, pripravimo pa tudi ustvarjalne in tematske animacije. Po želji priskrbimo prostor, hrano, pijačo oz. poskušamo uresničiti vse želje staršev in otrok. Podrobneje lahko naše rojstno dnevne programe spoznate tukaj: KOROŠKA ali PRIMORSKA.

Imamo večji piknik in bi radi vsaj za nekaj časa zaposlili otroke…Kaj nam predlagate?

Z skupino izkušenih animatorjev vam bomo pripravili program, ki bo prilagojen otrokom na pikniku. Pripravili bomo več scenarijev animacije, tako športnih, kot ustvarjalnih. Prav tako bomo pripravljeni z rezervnim načrtom za slabo vreme in animacijo v notranjem prostoru. Če želite, lahko organiziramo tudi Timske igre za vas, odrasle.