Prireditve

Prireditve

Blagovna znamka Malčkov šport ima večletne izkušnje z organizacijo otroških oz. družinskih prireditev. V letu 2017 smo organizirali že enajsto Mega malčkovo zabavo, ki predstavlja največji otroški oz. družinski projekt v tem delu Slovenije, ima pa tudi humanitarno noto. Vsako leto namreč skupaj z našimi partnerji razveselimo in obdarimo preko dva tisoč otrok, na kar smo še posebej ponosni. Prav tako smo v letošnjem letu na Primorskem organizirali 2. Malčkov tek na Obali, katerega se je udeležilo veliko mladih tekačev.

Animacija na prireditvah

Z našo ekipo smo prisotni na različnih dogodkih kot izvajalci športno animacijskih programov. S skupino izkušenih animatorjev poskrbimo, da se otroci zabavajo na igriv, športen in ustvarjalen način. Največkrat se na nas obračajo občine in javni zavodi v okviru njihovih družabnih dogodkov, podjetja (družinski pikniki zaposlenih), različne zaključene skupine (varstvo in animacija otrok), prisotni pa smo tudi na porokah, kjer poskrbimo za najmlajše. Organizacije ali posamezniki se na nas obračajo zaradi animiranja in varstva otrok, popestritve, presenečenja itd. Nekateri se na nas obrnejo tudi za pomoč pri organizaciji prireditve.

Za otroke lahko pripravimo športne in ustvarjalne oz. tematske delavnice, po želji lahko program prilagodimo željam naročnika. V športnih delavnicah so otrokom na voljo različne igre, tekmovanja, poligoni, štafetne igre itd. Ustvarjalne oz. tematske delavnice pa so namenjene ustvarjanju, predvsem risanju, barvanju in ročnemu izdelovanju različnih izdelkov. Program smiselno prilagodimo starostni in razvojni stopnji otrok.

Po želji naročnika lahko na prireditvi otroke razveseli naša maskota Tim.

V kolikor želite, da se otroci na vaši prireditvi zabavajo, igrajo, »športajo«, ustvarjajo, je Malčkov šport pravi naslov.

Animacijo je potrebno naročiti vsaj 10 dni pred želeno izvedbo.

Dodatna ponudba

  • fotografiranje ali snemanje prireditve
  • pogostitev otrok s pijačo, pico, sladico
  • obisk maskote Tima
  • možnost najema napihljivih igral
  • obisk čarovnika
  • lutkovna ali igrana predstava
  • novoletna obdarovanja: Božiček ali Dedek Mraz
  • nastop otroškega glasbenika Spidija z Mini super zvezdami ter programom karaoke (naročiti 1 mesec prej)
  • animacija za odrasle – Timske igre

Za podrobnejše informacije smo vam na voljo preko spletnega kontakta, ali na telefonski številki: 040 412 802 (Jasmin Kremzer).

*dodatno ponudbo je potrebno naročiti vsaj 14 dni prej.