Malčkov tek po svoje

Malčkov tek po svoje

Osnovne informacije in prijava na tek:

KAJ JE MALČKOV TEK PO SVOJE? Zaradi trenutnih omejitev v zvezi COVID-19 smo prilagodili naš tradicionalni tekaški dogodek tako, da bomo lahko kljub temu tekli v čim večjem število ob istem času, le da ločeno, vsaka družina na svoji najljubši lokaciji.

KJE BO DOGODEK? Vsaka družina teče po svojih zmožnostih na svoji izbrani lokaciji.

KDAJ? Pričetek dogodka je v soboto, 16. oktobra 2021. Časa, da opravite tekaško nalogo imate 7 dni, torej do sobote, 22. oktobra.

ZA KOGA? Za vse družine z otroki (3. do 10. leta starosti), ki lahko tečejo sami ali ob pomoči staršev oz. skrbnikov.

KAKŠNA JE RAZDALJA TEKA? Dolžina pretečene razdalje ni določena, zaželeno pa je, da najmlajši udeleženci pretečejo vsaj 250, starejši pa 400 ali več metrov.

Tek v živo z našo maskoto! 16. oktobra bo ob 15.00 uri tekel tudi naš športni junak Tim, skupaj z njim pa boste lahko štartali in tekli v direktnem prenosu na našem FB-ju>>KLIK.

DELI SVOJO TEKAŠKO DOŽIVETJE! Vse družine, ki bodo z nami delile utrinke iz teka (foto ali video), bodo vključene v MEGA malčkovo nagradno igro z lepimi nagradami (vikend uporaba Škode Enyaq, Bosch mali gospodinjski aparati...) Nagrajence bomo objavili v ponedeljek, 25. oktobra, na našem FB-ju.

Vaš fotografije ali kratke filmčke iz teka lahko v nedeljo naložite TUKAJ:


OBVEZNA PREDHODNA PRIJAVA >>klik (izberite program »Malčkov tek po svoje«)

MEDALJA Malčkov tek! Ob prijavi vašega otroka na tek, vam bomo po elektronski pošti poslali predlogo za medaljo, katero boste natisnili, izrezali, pobarvali in dodali vrvico. Po opravljenem teku boste lahko otroka presenetili in ga nagradili z medaljo.

Prijavnina je BREZPLAČNA!

NAMIG za starše STAREJŠIH OTROK - konec meseca junija 2022 lahko svoje otroke vključite v Poletni camp MODRI VOLK 2022.  INFO in PRIJAVE - klik!


Sponzorji priporočajo...

Igrajmo se skupaj

Kategorije

  • 3 in 4 leta - cca 200 m
  • 5 in 6 let - cca 300 m
  • 7 in 8 let - cca 500 m
  • 9 in 10 let - cca 600 m
Predlagamo, da si okvirno razdaljo izmerite sami s koraki.

Ostale informacije

  • PREDPRIJAVE: Starši, ki pravočasno prijavijo mlade tekače (do vključno 15. oktobra), prejmejo po mailu predlogo za izdelavo MEDALJE.
  • PRIJAVE na tek so možne do petka, 22. oktobra.
  • Vsi starši, ki boste z nami delili vaše utrinke iz MALČKOVEGA TEKA PO SVOJE, boste vključeni v MEGA Malčkovo nagradno igro z lepimi nagradami.
  • Potrdite svojo prisotnost na Facebook-u (klik).
  • Utrinki lanskega teka (klik).

  • Prijavljeni udeleženci dogodka Malčkov tek po svoje se strinjate, da se udeležujete aktivnosti na lastno odgovornost. Prav tako dovoljujete, da se lahko vaše fotografije in posnetki iz aktivnosti ter vaš poštni in elektronski naslov uporabljajo za namene obveščanja in promocije naših programov.

ORGANIZATOR

 

VELIKI PARTNER

 
  

Generalni sponzor

Glavni sponzor

    
 

Medijski sponzorjiSponzorji Sponzorji nagrad