Ekipa

Ekipa

  Gregor Likar
Vodja ekipe, učitelj, animator (prof. šp. vzg.)
Gregor Likar
Gregor je s športom povezan že od malih nog. Zelo hitro je v roke prijel lopar za namizni tenis in ga kot soliden tekmovalec »odložil« med študijem na Fakulteti za šport. Vmes je treniral tudi tenis. Poleg rednih treningov in tekmovanj, ki so ga spremljala skozi njegovo mladost, je svoj prosti čas izkoriščal na različnih športnih površinah, kjer se je spoznal z skoraj vsemi aktualnimi športnimi panogami. V obdobju od leta 2001 do 2007 je opravljal funkcijo pomočnika trenerja in kasneje trenerja v namizno-teniškem klubu Muta. V času študija na Fakulteti za šport je pridobil različne strokovne naziva za učenje plavanja (vaditelj), smučanja (učitelj III. stopnje), nordijskega smučanja (učitelj II. stopnje), namiznega tenisa (trener) itd., diplomiral pa je iz Športnega managementa. Ravno to področje je zaznamovalo njegovo »drugo športno obdobje«, ko se je od aktivnega igranja namiznega tenisa in trenerske funkcije preusmeril v podjetništvo v športu. Trenutno se z svojo ekipo aktivno ukvarja z razvojem športno-rekreativnih in doživljajskih storitev na Koroškem, ki so združene pod blagovnima znamkama Malčkov šport in Slash sport.
Kaj uči:Telovadba Malčkov šport, tenis, namizni tenis, plavanje, alpsko in nordijsko smučanje, atletika...
Kje uči:Izbrane lokacije
E-pošta:
Telefon:040 412 801
  Jasmin Kremzer
Vodja FIRS in marketing
Jasmin Kremzer
Jasmin Kremzer se že od nekdaj rada ukvarja s športom. Že v osnovni šoli je začela trenirati odbojko, s treningi pa je nadaljevala tudi v gimnaziji. Poleg tega se skozi svoje življenjsko obdobje ljubiteljsko ukvarja s tekom, igranjem tenisa, smučanjem in ostalimi športnimi zvrstmi. Zraven ekipe Malčkovega športa je že od prvega leta, kjer je poleg animatorke prevzela vlogo administrativno-knjigovodskih del. Znanja pridobljena z uspešno končanim študijem ekonomije-marketinga, ji koristijo pri vodenju marketinga in finančne službe v podjetju Gremis d.o.o.
Kaj uči:/
Kje uči:/
E-pošta:
Telefon:040 412 802
  Katja Šabić
Pomočnik učitelja, animator
Katja Šabić
/
Kaj uči:/
Kje uči:/
E-pošta:
Telefon:/
  Adi Markač
Vodja programov na Primorskem, učitelj, animator (prof. šp. vzg.)
Adi Markač
Adi se je za poklic profesorja športne vzgoje odločil zaradi dveh njemu zelo pomembnih vrednot: otrok in športa. Z opravljeno fakulteto je svoje laično športno znanje in izkušnje izpopolnil s strokovnim ter pridobil nazive: učitelj plavanja, alpskega in nordijskega smučanja, trener nogometa. Zadnjih osem let sodeluje v kolonijah, šolah v naravi, koordiniral je športne dneve pri podjetju Šport Si Ti v Ljubljani in vodil atletiko za otroke v Sečovljah. Tam je sedaj zaposlen kot učitelj športne vzgoje.
Kaj uči:Šola športa, plavanje, alpsko in nordijsko smučanje, nogomet...
Kje uči:Primorska
E-pošta:
Telefon:040 191 270
  Hristina Vidic Lazevska
Pomočnik učitelja
Hristina Vidic Lazevska
Hristina se je v mladosti tekmovalno ukvarjala z atletiko in se z reprezentanco udeležila mladinske olimpijade v Parizu leta 2003. Kasneje je sodelovala pri programih počitniškega varstva otrok in športnih taborih. Skupaj z možem Dejanom sta vodila prostočasne športne urice za osnovnošolce v Piranu. Poleg športne šole ji trenutno največ časa vzame hčerkica Eva.
Kaj uči:Šola športa
Kje uči:Piran
E-pošta:
Telefon:040 611 602
  Gregor Vaukman
Pomočnik učitelja
Gregor Vaukman
Gregorja spremlja šport že od malega. Treniral je različne športe od košarke, rokometa do nogometa. Pred kratkim je končal tudi šolanje za trenerja nogometa in to z enim samim razlogom - da lahko svoje znanje »podaja« mlajšim otrokom. Delo z otrocmi ga zelo veseli saj pravi, da mu nikoli ni dolgčas.
Kaj uči:Šola športa, trener nogometa
Kje uči:Sečovlje, Lucija
E-pošta:
Telefon:/
  Irena Vitez
Učitelj, animator
Irena Vitez
Irena je svojo športno pot začela s plesnimi koraki v razčičnih plesnih šolah. Več kot deset let je plesala, tekmovala in poučevala različne plesne zvrsti. Kmalu je šport postal nekaj več, zato se je odločila za študij na Fakulteti za šport, kjer je pridobila različne strokovne nazive: strokovni delavec elementarne vadbe za predšolske otroke (vaditelj), alpsko smučanje (učitelj II. stopnje), nordijsko smučanje (učitelj II. stopnje), planinstvo (vodnik A kategorije), plavanje (učitelj), gimnastika (vaditelj), itd. Zadnje dve leti poučuje vadbo za predšolske in šolske otroke ter vodi srednje-intenzivno vadbo za starejše v Ljubljani. Vadbo v dvoranah rada zamenja z gibanjem v naravi. Pozimi zelo rada smuča, hodi v hribe, poleti pa uživa na morju. Delo z otroki jo zelo veseli, saj je mnenja, da ti otroci dajo pozitivno energijo in te vedno lepo nasmejejo. V vsakem odraslem je še vedno skrit otrok, odvisno je le od nas ali si dovolimo, da nas v življenju še vedno spremlja radovednost, iskrivost ter navihanost.
Kaj uči:/
Kje uči:Primorska
E-pošta:
Telefon:/
  Yvonne Petek
Pomočnik učitelja
Yvonne Petek
Yvonne prihaja iz spodnje savinske doline, kjer je tudi obiskovala osnovno šolo (OŠ Braslovče). Srednjo šolo je obiskovala v Ljubljani in sicer Gimnazijo Šiška –rokometni razred. Po končani gimnaziji se je zaradi rokometa preselila na obalo. Z športom se ukvarja že od malih nog, saj že od sedmega leta naprej trenira rokomet, trenutno brani za RK Piran. Z ostalimi športi se ukvarja rekreativno. V prostem času rada igra odbojko in plava (predvsem poleti). Da jo delo z mlajšimi otroci veseli, je opazila 3 leta nazaj ko je prvič delala kot pomočnica v rokometnem kampu za dekleta. Od takrat naprej je pogosto pomagala trenerjem z mlajšimi selekcijami. Ker rada vedno znova poskuša nove stvari, se je odločila da postane del ekipe pri Malčkovem športu.
Kaj uči:Šola šport, rokomet
Kje uči:Lucija
E-pošta:
Telefon:/
  Ana Škrbina
Učitelj, animator
Ana Škrbina
Ana se je v začetku osnovne šole spoznala s številnimi športi, a se je na koncu odločila za atletiko in jo aktivno trenirala vse do konca gimnazijskih let. Nato jo je pot zanesla v Ljubljano na študij na Fakulteto za šport, ki jo sedaj tudi zaključuje. V času študija je pridobila številne nazive: kondicijska trenerka, učiteljica nordijskega smučanja, vaditeljica atletike, gimnastike, plavanja, rokometa, košarke in odbojke. Med študijem je v Ljubljani vodila atletiko za predšolske in šolske otroke, vodila pa je tudi tekaško vadbo za odrasle tekače. Sedaj želi svoje znanje, izkušnje in veselje do športa deliti tudi z otroki na Obali.
Kaj uči:/
Kje uči:Primorska regija
E-pošta:
Telefon:/