Ekipa

Ekipa

  Gregor Likar
Vodja ekipe, učitelj, animator (prof. šp. vzg.)
Gregor Likar
Gregor je s športom povezan že od malih nog. Zelo hitro je v roke prijel lopar za namizni tenis in ga kot soliden tekmovalec »odložil« med študijem na Fakulteti za šport. Vmes je treniral tudi tenis. Poleg rednih treningov in tekmovanj, ki so ga spremljala skozi njegovo mladost, je svoj prosti čas izkoriščal na različnih športnih površinah, kjer se je spoznal z skoraj vsemi aktualnimi športnimi panogami. V obdobju od leta 2001 do 2007 je opravljal funkcijo pomočnika trenerja in kasneje trenerja v namizno-teniškem klubu Muta. V času študija na Fakulteti za šport je pridobil različne strokovne naziva za učenje plavanja (vaditelj), smučanja (učitelj III. stopnje), nordijskega smučanja (učitelj II. stopnje), namiznega tenisa (trener) itd., diplomiral pa je iz Športnega managementa. Ravno to področje je zaznamovalo njegovo »drugo športno obdobje«, ko se je od aktivnega igranja namiznega tenisa in trenerske funkcije preusmeril v podjetništvo v športu. Trenutno se z svojo ekipo aktivno ukvarja z razvojem športno-rekreativnih in doživljajskih storitev na Koroškem, ki so združene pod blagovnima znamkama Malčkov šport in Slash sport.
Kaj uči:Telovadba Malčkov šport, tenis, namizni tenis, plavanje, alpsko in nordijsko smučanje, atletika...
Kje uči:Izbrane lokacije
E-pošta:
Telefon:040 412 801
  Jasmin Kremzer
Vodja FIRS in marketing
Jasmin Kremzer
Jasmin Kremzer se že od nekdaj rada ukvarja s športom. Že v osnovni šoli je začela trenirati odbojko, s treningi pa je nadaljevala tudi v gimnaziji. Poleg tega se skozi svoje življenjsko obdobje ljubiteljsko ukvarja s tekom, igranjem tenisa, smučanjem in ostalimi športnimi zvrstmi. Zraven ekipe Malčkovega športa je že od prvega leta, kjer je poleg animatorke prevzela vlogo administrativno-knjigovodskih del. Znanja pridobljena z uspešno končanim študijem ekonomije-marketinga, ji koristijo pri vodenju marketinga in finančne službe v podjetju Gremis d.o.o.
Kaj uči:/
Kje uči:/
E-pošta:
Telefon:040 412 802
  Jure Škurnik
Učitelj, animator (prof. šp. vzg.)
Jure Škurnik
Jure je obiskoval osnovno šolo v Radljah ob Dravi, se nato vpisal na gimnazijo Ravne na Koroškem in študij nadaljeval na Fakulteti za šport v Ljubljani in jo tudi uspešno zaključil ter s tem pridobil naziv diplomirani profesor športne vzgoje. Že od majhnega mu je bil šport del vsakdana. Ukvarjal se je s številnimi športi ampak ker lahko resno tekmuješ le v enem izmed njih, se je odločil za namizni tenis, v katerem je dosegel tudi največje uspehe. V času študija je Jure pridobil naziv vaditelj plavanja, vaditelj alpskega in nordijskega smučanja. Specializiral se je tudi za trenerja kondicijske priprave športnika. Zaradi vsega napisanega si Jure želi, da bi tudi v prihodnje deloval na področju športa saj ga delo z ljudmi zelo veseli in bi rad znanje, ki ga ima, prenašal na mlajše in tudi starejše generacije.
Kaj uči:Telovadba Malčkov šport, namizni tenis, atletika, plavanje...
Kje uči:Koroška
E-pošta:
Telefon:051 396 447
  Andraž Plošnik
Učitelj, animator
Andraž Plošnik
Andraž je obiskoval osnovno šolo v Radljah ob Dravi, se vpisal na III. Gimnazijo Maribor in šolanje nadaljeval na Fakulteti za šport. S športom se ukvarja že od malih nog, najraje s športnim plezanjem, tuje pa mu niso niti igre z žogo, kot tudi atletika in alpsko smučanje. Tekom študija je pridobil naziv Trener športnega plezanja, kar uspešno uporablja v Plezalnem klubu Martinček, v katerem je vodja Martinčkove plezalne šole. Največje veselje mu je prenašati njegovo znanje na mlajše in starejše generacije, kar upa, da mu bo uspevalo tudi v prihodnje. V ekipi Malčkovega športa sodeluje kot učitelj in animator.
Kaj uči:Telovadba Malčkov šport, športno plezanje
Kje uči:Koroška in Štajerska
E-pošta:
Telefon:040 173 836
  Adi Markač
Vodja programov na Primorskem, učitelj, animator (prof. šp. vzg.)
Adi Markač
Adi se je za poklic profesorja športne vzgoje odločil zaradi dveh njemu zelo pomembnih vrednot: otrok in športa. Z opravljeno fakulteto je svoje laično športno znanje in izkušnje izpopolnil s strokovnim ter pridobil nazive: učitelj plavanja, alpskega in nordijskega smučanja, trener nogometa. Zadnjih osem let sodeluje v kolonijah, šolah v naravi, koordiniral je športne dneve pri podjetju Šport Si Ti v Ljubljani in vodil atletiko za otroke v Sečovljah. Tam je sedaj zaposlen kot učitelj športne vzgoje.
Kaj uči:Šola športa, plavanje, alpsko in nordijsko smučanje, nogomet...
Kje uči:Primorska
E-pošta:
Telefon:040 191 270
  Patricija Goričan
Učitelj, animator
Patricija Goričan
Patricija Goričan je v svojih osnovnošolskih in gimnazijskih letih trenirala nogomet. Pot je nadaljevala na Fakulteti za šport smer športna vzgoja, kjer je tudi diplomirala in nato nadaljevala študij na magistrski stopnji, ki ga sedaj tudi zaključuje. Trenutno se aktivno ukvarja s cestnim kolesarstvom. V času študija je pridobila kar nekaj kompetenc: učitelj plavanja, vaditelj atletike, trener nogometa (C) in vaditelj športnih dejavnosti predšolskih otrok (II. stopnja). V času študija je v Ljubljani vodila razne vadbe predšolskih otrok, tekaško vadbo odraslih v domačem kraju ter izvajala razne animacije na rojstnih dnevih. Kot učiteljica plavanja se v poletnih mesecih udeležuje različnih šol v naravi in izvaja razne individualne/skupinske ure plavanja. V prihodnosti se vidi kot učiteljica športne vzgoje v šoli ali pa kot športna pedagoginja v vrtcu, saj jo delo z mlajšimi zelo veseli.
Kaj uči:Telovadba Malčkov šport, nogomet, plavanje, vadba predšolskih otrok, atletika…
Kje uči:Koroška
E-pošta:
Telefon:030 657 045
  Maja Jeznik
Animator
Maja Jeznik
Maja Jeznik se je po končani OŠ na Muti vpisala na gimnazijo Ravne na Koroškem. Ker jo delo z otroki zelo veseli, se je po končani gimnaziji vpisala na Pedagoško fakulteto Maribor – smer Razredni pouk. Študij je uspešno zaključila in tako pridobila naziv magistrica profesorica razrednega pouka. Ker čim več časa rada preživi tudi z najmlajšimi, se je odločila in se vpisala na poklicni tečaj predšolska vzgoja na Muti. V prostem času se tudi rekreativno ukvarja z različnimi športi. Meni, da si je izbrala poklic in delo, ki jo izpopolnjuje in v katerem lahko izraža svojo kreativnost. V veselje ji je delo z otroki, hkrati pa pri tem še sama osebnostno raste.
Kaj uči:/
Kje uči:Koroška
E-pošta:
Telefon:
  Špela Gradišnik
Animator
Špela Gradišnik
Špela Gradišnik je osnovno šolo obiskovala v Radljah ob Dravi, ob kateri je opravila tudi nižjo glasbeno šolo iz klavirja. Nato se je vpisala na gimnazijo Ravne na Koroškem, kjer je že spoznavala, da jo veseli delo z otroki, zato se je po uspešno končani maturi vpisala na Pedagoško fakulteto v Mariboru, smer Razredni pouk, kjer je z nazivom magistrica profesorica razrednega pouka zaključila študij. Med študijem se je njeno zanimanje za delo z otroki še povečalo, zato se je izpopolnjevala v delu z otroki preko opravljanja prakse v osnovnih šolah in se vpisala na tečaj predšolske vzgoje, da bi pridobila še več izkušenj z vrtčevskimi otroci. Šport jo spremlja že od začetka šolanja, a se s tem ukvarja le rekreativno v prostem času, najraje pa ima pohodništvo in rolanje. Veliko športnega znanja je usvojila na fakulteti, kjer se je srečala z vsemi oblikami vadbe, ki so primerne za otroke, kar ji je v veliko pomoč tudi pri delu z Malčkovim športom. Pri Malčkovem športu pa sodeluje od leta 2016/2017 kot pomočnica in vodja na vadbah za malčke in tudi kot animatorica.
Kaj uči:/
Kje uči:/
E-pošta:
Telefon:
  TIM
Športni junak, maskota Malčkovega športa
TIM
/
Kaj uči:/
Kje uči:/
E-pošta:
Telefon:/
  Ana Kladnik
Animator
Ana Kladnik
Ana Kladnik je zaključila srednjo poklicno šolo, smer vzgojitelj predšolskih otrok. Trenirala je plavanje in gimnastiko, sedaj pa trenira odbojko. V programih Malčkov šport sodeluje kot animator in pomočnica učiteljem. Za sodelovanje se je odločila, ker uživa v športu in delu z otroki.
Kaj uči:/
Kje uči:Koroška
E-pošta:
Telefon:/
  Irena Vitez
Učitelj, animator
Irena Vitez
Irena je svojo športno pot začela s plesnimi koraki v razčičnih plesnih šolah. Več kot deset let je plesala, tekmovala in poučevala različne plesne zvrsti. Kmalu je šport postal nekaj več, zato se je odločila za študij na Fakulteti za šport, kjer je pridobila različne strokovne nazive: strokovni delavec elementarne vadbe za predšolske otroke (vaditelj), alpsko smučanje (učitelj II. stopnje), nordijsko smučanje (učitelj II. stopnje), planinstvo (vodnik A kategorije), plavanje (učitelj), gimnastika (vaditelj), itd. Zadnje dve leti poučuje vadbo za predšolske in šolske otroke ter vodi srednje-intenzivno vadbo za starejše v Ljubljani. Vadbo v dvoranah rada zamenja z gibanjem v naravi. Pozimi zelo rada smuča, hodi v hribe, poleti pa uživa na morju. Delo z otroki jo zelo veseli, saj je mnenja, da ti otroci dajo pozitivno energijo in te vedno lepo nasmejejo. V vsakem odraslem je še vedno skrit otrok, odvisno je le od nas ali si dovolimo, da nas v življenju še vedno spremlja radovednost, iskrivost ter navihanost.
Kaj uči:/
Kje uči:Primorska
E-pošta:
Telefon:/
  Ana Škrbina
Učitelj, animator
Ana Škrbina
Ana se je v začetku osnovne šole spoznala s številnimi športi, a se je na koncu odločila za atletiko in jo aktivno trenirala vse do konca gimnazijskih let. Nato jo je pot zanesla v Ljubljano na študij na Fakulteto za šport, ki jo sedaj tudi zaključuje. V času študija je pridobila številne nazive: kondicijska trenerka, učiteljica nordijskega smučanja, vaditeljica atletike, gimnastike, plavanja, rokometa, košarke in odbojke. Med študijem je v Ljubljani vodila atletiko za predšolske in šolske otroke, vodila pa je tudi tekaško vadbo za odrasle tekače. Sedaj želi svoje znanje, izkušnje in veselje do športa deliti tudi z otroki na Obali.
Kaj uči:/
Kje uči:Primorska regija
E-pošta:
Telefon:/
  Mojca Janšek
Animator
Mojca Janšek
Mojca je obiskovala osnovno šolo Franja Goloba na Prevaljah, nato se je vpisala v Šolski center Slovenj Gradec in Muta (smer Predšolska vzgoja). Izobraževanje želi nadaljevati na Pedagoški fakulteti v Mariboru. Od nekdaj jo veseli delo z otroki, zato tudi sodeluje pri programih Malčkov šport kot animator in pomočnica učiteljem.
Kaj uči:/
Kje uči:Koroška
E-pošta:
Telefon:/