Za starše

Za starše

V letošnjem šolskem letu 2021 / 2022 vstopamo že v šestnajsto sezono našega športnega udejstvovanja z otroki. Trudimo se uresničevati našo poslanstvo, zato želimo vašim otrokom ponuditi najboljše pogoje za zdrav in igriv način preživljanja prostega časa.

Posebne ugodnosti družin, ki bodo imele vpisane svoje otroke v naše programe pri nakupih športne opreme v prodajalnah Intersport. Kupončke za koriščenje posebnih ugodnosti boste prejeli v posameznih obdobjih in priložnostih po pošti. O akcijah boste pravočasno obveščeni.

Mega malčkova nagradna igra 2021 / 2022. Družine, katere bodo imele vključene svoje otroke v telovadbo Malčkov šport, bodo v mesecu maju sodelovale v veliki nagradni igri. Prva nagrada je sedem dnevno brezplačno bivanje v apartmaju za 6 člansko družino nekje v Dalmaciji. Nagrado podarja podjetje Relax turizem.

Božično obdarovanje. Tudi v letošnjem letu bo naše otroke na telovadbi Malčkov šport obiskal in obdaril Božiček.

Popusti pri nakupih športne opreme. Ugodnosti si lahko preberete na tej povezavi.

V mesecu maju 2022 bomo otroke ponovno razveselili z največjo in najboljšo zabavo za otroke na Koroškem, 16. Mega malčkovo zabavo. Organizirali bomo tudi 12. Malčkov tek na Ravnah na Koroškem. Prav tako bomo v avgustu 2022 organizirali 7. Malčkov tek na Obali.

Smučanje na Kopah. Skupaj s smučarsko šolo Nitro sport klub izvajamo na Kopah tečaje šole alpskega smučanja in deskanja na snegu.

Z našo blagovno znamko Slash sport skrbimo, da ste FIT tudi starši, dedki in babice. Hkrati smo pravi naslov za popestritve na piknikih, seminarjih, konferencah itd., ki jih organizirajo različne organizacije (podjetja, zavodi, občine, društva). Izvajamo atraktivne TIMSKE IGRE, s katerimi aktivno vključujemo vse udeležence.