Primorska

Primorska

Malčkov šport je na Primorskem prisoten že sedmo leto. Družinam in njenim malčkom ponujamo različne športno-rekreativne programe, s katerimi želimo pozitivno vplivati na gibalni razvoj otrok.

S programom telovadba Malčkov šport smo prisotni v Kopru, Piranu, Luciji, Sečovljah, Izoli ter Cetorah. V našem najbolj razširjenem programu spoznavajo otroci na igriv način raznolike elementarne oblike gibanja.

Na Primorskem organiziramo tudi praznovanja rojstnih dnevov, s katerimi pomagamo staršem organizirati in popestriti otrokov najlepši dan v letu. Prav tako načrtujemo v bližnji prihodnosti organizacijo različnih tečajev (plavanje, tenis, rolanje itd.) ter druge aktivnosti povezane z aktivnim preživljanjem prostega časa.

Za vse dodatne informacije glede programov se lahko obrnite na vodjo naših športnih programov na Primorskem, Markač Adija (040 191 270).

Na Primorskem želimo z našimi programi staršem otrok ponuditi kakovostne športno-rekreativne in doživljajske programe, ki bodo malčkom skozi igro predstavljali gibanje oz. šport kot eno najpomembnejših vrednost v njihovem razvoju. Prav tako želimo vzpostaviti prijateljske odnose med družinami s Koroške in Primorske regije ter to povezovanje nadgraditi z različnimi aktivnostmi v obeh regijah.